Literarna delavnica

KREATIVNO PISANJE POD MENTORSTVOM BOJANA BIZJAKA

Literarna šola v okviru Lavričeve knjižnice Ajdovščina je kljub epidemiji znova stekla, tokrat poteka tečaj kreativnega pisanja na daljavo. Vodi ga pisatelj iz Ajdovščine BOJAN BIZJAK, ki udeležencem preko internetne pošte pošlje študijsko gradivo in vaje. Slednje pregleda in napiše komentarje. Vse, kar udeleženci napišejo oz. ustvarijo, je dostopno vsem sodelujočim, to velja tudi za mentorjeve komentarje, nasvete in priporočila. 

Skupino sestavljajo slušatelji, ki že poznajo osnove pisanja.

Delavnice kreativnega pisanja potekajo že šesto leto, od samega začetka jih kot mentor vodi Bojan Bizjak. Bizjak tudi ureja portal spletne literarne revije Burjač, katere namen je spodbujati nova literarna snovanja in objave tako mladih kot že uveljavljenih avtorjev.

ŠOLA PISANJA VPISUJE NOVE SLUŠATELJE

Literarna šola Lavričeve knjižnice vabi, da se ji v posebni skupini pridružite še novi slušatelji, ki doslej še niste bili vključeni v dosedanjih delavnicah kreativnega pisanja. Torej slušatelji, ki ste svoja literarna prizadevanja obdržali zase, bi si pa želeli dosedanje izkušnje nadgraditi s teoretičnim in praktičnim znanjem. Tudi ta tečaj bo potekal »na daljavo«. Slušatelji boste prejemali študijska gradiva in vaje.

Izpolnite prijavnico in jo oddajte na elektronski naslov besedovalnica@gmail.com . Za dodatne informacije se lahko obrnete na gsm (041) 233-021. Spodnja starostna meja slušateljev je 15 let, gornja je neomejena.