Postani NajPoletavec 2019

ZAČNEMO 10. JUNIJA!

 

Kako postanem NajPoletavec, NajPoletavka?

 

Če šteješ vsaj 13 let in ne več kot 16 ter si član Lavričeve knjižnice Ajdovščina, se to poletje pridruži NajPoletavcem – najstnikom, ki so najboljši poletni bralci in sploh naj naj naj.

Preberi 3 knjige, njihove naslove ter avtorje pa skupaj s svojimi podatki oddaj na spletnem obrazcu .

Spletni obrazec

Spletni obrazec lahko oddaš samo enkrat!

V četrtek, 26. septembra 2019, ob 17. uri boš na zaključni prireditvi za prebrano dobil(-a) majico NajPoletavci in priznanje, sodeloval(-a) pa boš tudi v nagradnem žrebanju.

Zato brž v knjižnico ali na Biblos.si. Tam si izberi tri knjige, ki ti bodo bogatile svetle, vroče poletne dni in te napolnile z novimi življenjskimi modrostmi.

Pa ne pozabi nam napisati, kaj si prebral(-a) in kateri junak iz prebranih knjig te je najbolj navdušil.

 

Svoje podatke na spletnem obrazcu lahko oddaš, najkasneje do 10. septembra 2019.

 Če boš imel(-a) pri oddaji spletnega obrazca težave, piši na najpoletavci@ajd.sik.si.

Pravila sodelovanja v nagradnem žrebanju.

 

Projekt je prejel priznanje Slovenske sekcije IBBY 2014 za izjemne dosežke na področju promocije mladinske književnosti in branja.


 

Mestna knjižnica Ljubljana je nosilka projekta, sodelujemo: Cankarjeva knjižnica VrhnikaKnjižnica A. T. Linharta RadovljicaKnjižnica BrežiceKnjižnica ČrnomeljKnjižnica dr. Tončka Pretnarja TržičKnjižnica Jožeta Udoviča CerknicaKnjižnica Jurij Vega Dol pri LjubljaniKnjižnica Franceta Balantiča KamnikKnjižnica LitijaKnjižnica LogatecKnjižnica MedvodeKnjižnica Miklova hiša RibnicaKnjižnica ŠentjurLavričeva knjižnica Ajdovščina, Ljudska knjižnica Metlika in Občinska knjižnica Jesenice.

 

Podpirajo nas: Hervis d. o. o., Tiskarna KoštomajKnjigarna KonzorcijChupa Chups in PEZ.